Velkommen til mit univers


De fleste af os lever i en verden, der kun eksisterer i vores egne tanker, vores egen virkelighed.

Verden som vi selv oplever den når vi tænker på den.

Den eksisterer kun i vores egen fantasi.


Kender i det, når man føler sin hjerne snart springer i luften?

Jeg tror vi alle har øjeblikke her i livet, hvor vi føler alting bare ikke går så godt, som man gerne vil have det til. Det kan jo skyldes mange ting, men bare fordi vores tanker fortæller os det, behøver det så at være sandheden?

Jeg tror de fleste af os, kender det her med, ikke at kunne stoppe med at tænke. Vores verden er ofte forbundet med vores tanker, fordi i vores tanker forholder vi os til alting, til alt hvad der sker omkring os.

Vi har alle sammen vores meninger, overbevisninger, holdninger, vores tro og håb, og måden vi er opdraget på. Jeg kender det i hvertfald selv, og jeg har som mange andre haft mine udfordringer, og har især kæmpet med mine tanker. Det jeg gerne vil dele med jer, har virkelig hjulpet mig til at forstå - hvorfor, og hjulpet mig til at lære at tænke på en helt anden måde.

.... Skaber vores overbevisning og vores tro den virkelighed, vi oplever?
Hvordan kan vi lære at håndtere frygt og finde vores sande selv?
Jeg har en passion for at undersøge eksistensens mysterium, og jeg tror på, at nogle af de vigtigste ting i vores liv er usynlige..
Jeg har også til hensigt at bygge bro mellem videnskab og spiritualitet.

Det, jeg deler med jer, er alt sammen noget der kan bringe dig til en dybere forståelse. Det er for dig, der ønsker at udvide din bevidsthed, for dig der ønsker at blive opmærksom på, hvorfor vi oplever hvad vi gør i livet, og blive opmærksom på, hvordan vi forholder vores indre verden til vores "ydre" virkelighed.

Jeg er på min egen rejse, og jeg benytter domænet til at skrive om ting jeg gerne selv vil forstå på et dybere plan. Ved at skrive tingene ned, kan jeg selv genlæse det og på den måde huske det, og vigtigst af alt forstå og gøre brug af det.Tak fordi du læser med!

Enjoy. C

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @christin_adams