ER TANKER VIRKELIGE?


Sidste indlæg omhandlede "Hvad er en tanke" Dette indlæg kommer til at handle om, om tanker så er virkelige?

Jeg tror på, at tanker er virkelige, i det omfang vi giver dem virkelighed, tanker i sig selv, har ingen virkelighed. Giver det overhovedet nogen mening?

Dr. Wayne Dyer, sagde engang: "Hvad jeg synes bliver ikke ting; hvem jeg er, er hvad der bliver ting."

Vores tidligere tanker definerer hvem vi er i dag. Vores tanker påvirker vores liv, og kan gøre vores liv rigtig godt, eller rigtig svært - det afhænger af vores tankers natur.

Vi ved, at tanker er energi, alt er energi, og den energi som du vibrerer med, bestemmer de situationer, der kommer til at ske for dig. Det lyder måske skørt, men det er nu egentlig ret logisk.

Dine tanker styrer dine følelser som styrer dine handlinger.
Vores tanker virker virkelige, i det øjeblik vi oplever dem, så hvad mener jeg med, at tanker er virkelige, i det omfang vi giver dem virkelighed?

Dine tanker er din opfattelse af verden, som du ser den. Vi oplever ikke verden direkte, men sådan som vi forstår den, vi har alle forskellige måder at opfatte ting omkring os. Dine tanker vises kun af dig, og bliver ikke hørt af andre end dig, dvs. det vi hver i sær oplever og tænker på, inde i vores hoveder, ikke er ægte. Det kan være svært at forstå, for det virker jo utrolig rigtigt inde i sit eget hoved - vi er altså opmærksomme på vores tanker, så i den forstand er de jo virkelige?

Tanker opstår gennem dig, som en radio, der sender et frekvenssignal. Du er ikke signalet, men signalmodtageren.

Det der gør en tanke virkelig, er den opmærksomhed vi giver den, giver vi den ingen opmærksomhed stopper den bogstaveligtalt med at eksistere, hvis vi lader en tanke være ingenting, så er det jo hvad det vil være.... ingenting!

Det er først når du identificere dig med tanken, føler den, og tror på den, at den bliver din sandhed.

Næste gang der opstår en tanke du simpelthen ikke har lyst til at identificere dig med, så slip den, for uden din opmærksomhed, forsvinder den igen, og vil aldrig have eksisteret. Sikke en magt at have?

Jeg tror, at vores tanker er rigtig vigtige, men det er ikke KUN tankerne, det er virkelig vigtigt at forstå, for det er selvfølgelig ikke kun hvad du tænker, det er hvilken vibration du vibrerer med. Vi skal ikke gå rundt og være bange hvis vi tænker nogle tanker, som vi ikke har lyst til at tænke på, men vær bevidst og mærk efter hvad du føler.Tak fordi du læser med!

Enjoy. CSynes godt om

Kommentarer

Instagram @christin_adams